Upplev en oförglömlig kryssning på Finska viken

Båtresor från Borgå ända till Hangö

Gör något utöver det vanliga och bjud dig själv, dina vänner eller kunder på en unik kryssning till Finska vikens vackra skärgård. Vi arrangerar individuella och skräddarsydda charterkryssningar från Borgå till flera kuststäder och ända till Hangö. Mirelles hemmahamn är Borgå åstrand.

Motorjakten Mirelle är en elegant båt av hög kvalitet, vilket ger en magnifik ram för en privat sjöresa. Kaptenen med besättning står till din tjänst under hela kryssningen och vi lovar göra vårt yttersta för en trivsam och lyckad resa.

För företag och festsällskap

Den 24 meter långa och 100 kvadratmeter stora kryssningsbåten har grundfaciliteter för 12 personer, men vi kan också vid behov ordna evenemang för större grupper. Våra kunder består av företag och olika festsällskap, från möhippor till familjefestfirare för vilka vi skräddarsyr individuella kryssningsupplevelser beroende på önskemålen.

Trivsamma utrymmen för avkoppling och inkvartering

M/Y Mirelle är en välutrustad kryssningsbåt vars soldäck har en badtunna där man kan koppla av och beundra landskapet. Det nedre däckets bastuavdelning, badrum, sovplatser och loungen garanterar komforten under hela resan. Pentryt och matsalen möjliggör läckra gemensamma måltider under resan. Om så önskas kan måltider tillredas i pentryt i mindre grupper eller tillsammans med hela familjen.

Bekanta dig med beskrivningen av båten!

Tyky- och rekreationsdagar

En kryssning är perfekt till exempel för företagens tyky- och rekreationsdagar eller för att umgås och traktera viktiga gäster och samarbetspartner. Hos oss kombineras ingredienserna för en lyckad dag: beundrande av vyer, mat och matlagning, bastubad och avkoppling i badtunna.

Lillajulskryssningar

Hos oss kan du också ordna minnesvärda lillajulsfester. En lillajulskryssning är ett roligt sätt att fira  lillajulen mitt i den vackra skärgården. Den unika atmosfären skapas av en kväll som gradvis mörknar i horisonten, i gott sällskap och med god mat. Kvällen kan avslutas med avkopplande bastubad och bad i badtunna.

Kontakta oss för en offert

Kryssningen kan antingen vara en dagskryssning, eller en dygnskryssning då man övernattar ombord. Även enkelresor till en viss destination är möjliga. Vi erbjuder skräddarsydda resepaket beroende på er situation och era behov. Allt ombord arrangeras på så sätt att resan ska bli så lyckad som möjligt.

Kontakta oss och beställ en resa!

Mirelle
Östanvägen 7

06150 BORGÅ

 0400 702 842
 korjaamo@mirelle.fi