0400 702 842

Utmärkt service för din bil

Däckförsäljning och däckhotell

Skaffa nya däck till din bil från oss

I Bangatans verkstadstjänster ingår också däckförsäljning och säsongsförvaring av däck.  Vi betjänar våra kunder i Borgå med mångårig erfarenhet.

Däckförsäljning av kvalitetsmärken

Vi säljer Kumho-däck av hög kvalitet. I Kumhos breda utbud finns slitstarka och säkra däck till alla typer av bilar. Kumho hör till en av de tio största däcktillverkarna i världen, vars kvalitet människor runt om i världen litar på. Kumho-däcken ger en behaglig körupplevelse året runt, både under sommaren och vintern.

Däckbyten

Är det dags att byta till vinter- eller sommardäck? Lämna in din bil hos oss! Vi utför däckbyten för alla typer av bilar snabbt och yrkeskunnigt. Vi har det nödvändiga kunnandet och de rätta verktygen för smidiga däckbyten.

Däckhotellets tjänster

Däckens förvaring på ett däckhotell är ändamålsenligt och säkert. Däcken tar inte onödig plats i ditt förvaringsutrymme eller garage då du lämnar in dem hos oss för förvaring. På däckhotellet förvaras däcken rengjorda och på ett torrt, svalt ställe och skyddade mot sol, vilket förlänger deras livslängd. I vår omfattande service ingår även däckbyte och kontroll av däck som lämnas in för förvaring.

Besök Bangatans verkstad då du har behov av ett däckföretags tjänster.

Kontakta oss för mer information!

Mirelle
Östanvägen 7

06150 BORGÅ

 0400 702 842
 korjaamo@mirelle.fi