Koe unohtumaton risteily Suomenlahdella

Laivamatkat Porvoosta Hankoon saakka

Tee jotain erilaista ja vie itsesi, ystäväsi tai asiakkaasi ainutlaatuiselle risteilylle Suomenlahden kauniiseen saaristoon. Järjestämme yksilöllisiä ja räätälöityjä charter-risteilyjä Porvoosta rannikkokaupunkeihin aina Hankoon saakka. Mirellen kotisatama on Porvoon jokirannassa.

Laadukas ja tyylikäs Motor Yacht Mirelle tarjoaa upeat puitteet yksityiselle merimatkalle. Kapteeni miehistöineen on palveluksessanne koko risteilynne ajan, ja lupaamme tehdä parhaamme viihtyisyytenne ja matkan onnistumiseksi.

Yrityksille ja juhlaseurueille

24-metriseltä ja 100-neliöiseltä risteilyalukselta löytyvät perustilat 12 hengelle, mutta voimme järjestää tilaisuuksia tarvittaessa myös suuremmille ryhmille. Asiakkaitamme ovat yritykset ja erilaiset juhlaseurueet polttariporukoista perhejuhlien viettäjiin, joille räätälöimme yksilöllisiä risteilykokemuksia toiveiden pohjalta.

Viihtyisät tilat oleiluun ja majoitukseen

M/Y Mirelle on hyvin varustettu risteilyalus, jonka aurinkokannella olevassa paljussa voi virkistäytyä maisemia ihaillen. Alakannen upeat saunatilat, pesutilat, makuutilat ja oleskelutilat takaavat viihtyisyyden koko matkan ajan. Keittiö- ja ruokailutilat mahdollistavat yhteisen herkuttelun matkan aikana. Halutessanne voitte viettää aikaa kokaten esimerkiksi tiimeittäin tai perheen kesken laivan keittiössä.

Tutustu laivan kuvaukseen!

Tyky- ja virkistyspäivät

Risteily sopii erinomaisesti esimerkiksi yritysten tyky- ja virkistyspäivien viettoon tai tärkeiden vieraiden ja yhteistyökumppanien kestitsemiseen. Meillä yhdistyvät onnistuneen päivän ainekset: maisemien ihailu, ruokailu ja ruoanlaitto, saunominen sekä paljussa rentoutuminen.

Pikkujouluristeilyt

Meillä voit järjestää myös ikimuistoiset pikkujoulut. Pikkujouluristeily on hauska tapa juhlia yhdessä keskellä kauneinta saaristoa. Oman tunnelmansa luovat vähitellen horisonttiin hämärtyvä ilta, hyvä seura ja ruoka. Sauna ja palju kruunaavat rentouttavan illan.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Risteily voi kestää joko päivän tai yön yli, jolloin voitte yöpyä laivassa. Myös yhdensuuntaiset matkat tiettyyn kohteeseen ovat mahdollisia. Tarjoamme räätälöityjä matkapaketteja tilanteenne ja tarpeenne mukaan. Aluksella kaikki on suunniteltu ainoastaan teidän matkanne onnistumiseksi.

Ota yhteyttä ja tilaa matka!

Mirelle
Itätuulentie 7
06150 PORVOO
 0400 702 842
 korjaamo@mirelle.fi