0400 702 842

Hyvää huoltoa autollesi

Rengasmyynti ja rengashotelli

Hanki uudet renkaat autoosi meiltä

Ratakadun korjaamon palveluihin kuuluu myös rengasmyynti ja renkaiden kausisäilytys. Palvelemme asiakkaitamme Porvoossa usean vuoden kokemuksella.

Rengasmyynnistä laatumerkit

Myymme korkealaatuisia Kumhon renkaita, jonka laajasta valikoimasta löytyvät kestävät ja turvalliset renkaat kaikkiin autoihin. Kumho on yksi maailman kymmenestä suurimmasta renkaiden valmistajasta, ja sen laatuun luottavat ihmiset ympäri maailman. Kumhon renkaat tarjoavat miellyttävän ajokokemuksen ympäri vuoden niin kesällä kuin talvellakin.

Renkaiden vaihdot

Olisiko talvirenkaiden tai kesärenkaiden vaihdon aika? Tuo autosi meille! Teemme renkaiden vaihdot nopeasti ja ammattitaitoisesti kaikkiin autoihin. Meiltä löytyy tarvittava osaaminen ja oikeat työkalut, joiden avulla renkaiden vaihto sujuu vaivattomasti.

Rengashotellin palvelut

Rengashotellissa renkaiden säilytys on asianmukaista ja turvallista. Renkaat eivät vie tilaa varastossasi tai autotallissasi, kun tuot ne meille säilytykseen. Rengashotellissa renkaat säilytetään pestyinä kuivassa, viileässä ja auringolta suojattuna, mikä pidentää niiden käyttöikää. Kokonaisvaltainen palvelumme sisältää myös renkaiden vaihdon ja säiliöön tulevien pyörien tarkistuksen.

Kun tarvitset rengasliikkeen palveluita, tule käymään Ratakadun korjaamossa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Mirelle
Itätuulentie 7
06150 PORVOO
 0400 702 842
 korjaamo@mirelle.fi